Jump to content

thumper

Members
  • Content Count

    121
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About thumper

  • Rank
    Guzzisti
  • Birthday 06/09/1959

Previous Fields

  • My bikes
    2000 v11 sport
  • Location
    fredericksburg va.

social network links

  • Facebook
    no
  • Twitter
    no
  • LinkedIn
    no

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. You dont get it when you start out that I dont get it I do Thats fine How do you know That I dont get it? Can you read my mind also? Ease up all is fine This site as always has been a great help in keeping a v 11 going. Been here a long time seen a lot come and go Please just ease up!!!
  2. https://crashstats.nhtsa.dot.gov/Api/Public/ViewPublication/810834 Its a long read but may interest some
  3. Lucky Phil not everyone is as smart as you are, they are only looking for help. Not everyone has all the information you require to make a diagnostic LIGHTEN UP. We all know how smart you are just help with the request as is. Will not respond to a attack PLEASE just look at it.
  4. My Ducati 996 was the same connected.
  5. Has anyone changed their fork seals, and if so what seals did you use?
  6. Anyone use after market fork seals like (all balls) on a 2000 sport silver marzocchi forks, did they work well?
  7. Thanks docc I was thinking it was a stand alone fuse, its in the fuse block. Then it all looks good.
  8. Where is it, and anyone hove a picture? Thanks
  9. Just came back from a 80 mile run and checked my voltage at the battery. At idle 13.2 volts at 4/5 thousand RPM 14.9 is that to high or am I OK Thanks for the help
  10. thumper

    thumper

  11. I have never seen anything good from a tow truck driver with a hammer!!
  12. You may have fouled out the plugs, pull em and replace. Look at them closely you can tell a lot from the condition of the plugs!
  13. Yes it does have a power commander. and I have ran it un hooked all the same. Will try +10 on the trim. Its just that to me all else must be correct, if when hot it runs perfectly with the oil temp sensor unhooked. If its lean then why still the cough with the air bleeder screw fully closed? Will be back at it on Monday, and thanks for the help I think we are going in the right direction. Heading out to seneca rock wv for the weekend. No wind on the bay.
×
×
  • Create New...