Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'relays'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Nuts and Bolts: technical questions and topics
    • Technical Topics
  • Reference Section: techniques, procedures and FAQs explained
    • Frequently Asked Questions
    • How to...
  • Moto Guzzi V11 Le Mans: the ride starts here
    • 24/7 V11
    • Special place for banter and other silly remarks
    • Meetings, Clubs & Events
    • Travel & dealers
    • V11 Registries
  • Other Moto Guzzi Models: current bikes and pre-V11 models
    • Newer models
    • Older models
  • About This Site: adverts, housekeeping and site development
    • Classifieds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Interests


My bikes


Location


Facebook


Twitter


LinkedIn

Found 1 result

  1. Hey all! It's been a while since I've been on this forum. I got into an accident on my V11 right before the pandemic started and have been using my car to get around. Now, I need to start commuting on the bike again. I have ridden it a few times here and there since the accident with no issues, then plugged the battery into a battery tender and commuted in by car. Over the past couple weeks the bike would start. I took it for a test ride today and everything seemed fine. Stopped to fuel up but after that the bike wouldn't start. At first, I was just getting clicking noises from the starter motor, but after awhile it wasn't making any noise, making me think it could be a power issue. Luckily, I wasn't far from home, so I walked her back. I tested the battery and it's giving good readings and is now hooked back up to the tender. The fuel pump is engaging, but it just won't start. I've checked the fuses, all good. I am wondering if it could be the starter motor. I've never tested one before and I'm not quite sure how to do so. I'm hoping some of you awesome gurus could help me out in determining the issue. I've been through a lot with this bike (full engine rebuild, accident, etc.), and I would love to get her back on the road. I've never heard of a starter motor going bad after sitting still for a while, but I have a feeling that it's part of the problem. Then again, what do I know? Looking forward to any and all advice the great people of this forum have to offer.
×
×
  • Create New...