Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'electrical'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Nuts and Bolts: technical questions and topics
    • Technical Topics
  • Reference Section: techniques, procedures and FAQs explained
    • Frequently Asked Questions
    • How to...
  • Moto Guzzi V11 Le Mans: the ride starts here
    • 24/7 V11
    • Special place for banter and other silly remarks
    • Meetings, Clubs & Events
    • Travel & dealers
    • V11 Registries
  • Other Moto Guzzi Models: current bikes and pre-V11 models
    • Newer models
    • Older models
  • About This Site: adverts, housekeeping and site development
    • Classifieds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Interests


My bikes


Location


Facebook


Twitter


LinkedIn

Found 3 results

  1. if this is the wirediagram of a V11, can anybody explane why if i have blinkers running lights (so they need no relais), and i replace the controle light with a LED (1,3 M Ohm), all blinkers (L+R) start blinking when ever i activate L of R. (the relais is replaced by a wire). Thanks for al idea’s.
  2. So i've got a doozy We have here a 2001 Moto Guzzi V11 Sport (40 000klms) running on one cylinder. It originally melted its right side ignition coil and blew a fuse. Myself and the local mechanic thought we had diagnosed our V11 sport and so we've replaced the ignition coil, we ran the bike on both cylinders for about 5 mins at 1500rpm and FZZZZT (smoke emerges) so now we've melted another, our local mechanic has looked through the bike and believed it is now an earthing issue due to faulty wiring. The Idea was that Voltage was going into the Coil, and not enough was earthing, Thus overheating the Coil. He's contacted us just now and no faulty wiring can be found. The only thing i can think of is that our right side ignition coil is rubber mounted fairly loosely where as the other seems rigid, however i was under the impression that the black cable is the earthing cable and the red is the positive feeding the spark? Before we put the third one in we figured we'd ask the question before wasting more ignition coils here.
  3. Hi, I have a -02 V11, LeMans, my problem is that when I activate the high beam the instrument light goes out. Otherwise with low beam on, they works fine. The city light is out as well and I have changed the bulb with no luck. These faults have been present since I bought the bike, everything else seems to work fine. Is there anyone out there, who recognize these faults?? Could it be the headlight switch, a relay, short circuit or what, the circuit diagram just confuses me....... Every information of where to start the troubleshooting welcome :-)
×
×
  • Create New...