Jump to content
Lucky Phil

V11 Daytona project

Recommended Posts

15 hours ago, Lucky Phil said:

No images as for some reason the site isn't happy with the formatting all of a sudden.

Ciao

It could be possible that you have bumped into your attachment limit: "48.83 MB attachment limit. "

Click on your username, upper right, open "My Attachments" and view the percentage bar.

[edit: hmm, nope, the Gallery/Album images (somehow separate from "Attachments") are not acting right. I'll ask upstream . . .]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks docc I havent done anything differently to my knowledge.

I'm at 10% in attachments also.

Ciao

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Lucky Phil said:

Thanks docc I havent done anything differently to my knowledge.

I'm at 10% in attachments also.

Ciao

From where I sent it upstream, it got sent further upstream . . .

Thanks for pointing it out. Fortunately, it is one hidden glitch that does not affect the running of a Daytona motor . . . :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, docc said:

 

No joy docc. Even tried uploading an image I have previously uploaded and all I get is this message

NoDecodeDelegateForThisImageFormat `/tmp/imagicke0XTUm' @ error/constitute.c/ReadImage/544

Please contact us for assistance.

Ciao

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like a "work in progress."  FWIW, my music feeds are not playing right from the web, either . . . :unsure:

On a high note, taking the Sport out tomorrow for a distanced rendezvous with other riders.  :race:

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, docc said:

Looks like a "work in progress."  FWIW, my music feeds are not playing right from the web, either . . . :unsure:

On a high note, taking the Sport out tomorrow for a distanced rendezvous with other riders.  :race:

Sound glorious docc. You guys are heading into summer and hopefully that helps virus wise. At the very least its better for the spirits.

Yes strangely my 2 albums switched around there for a while as well.

Ciao  

  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you please try again to upload? According to tech support, the problem is solved.

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Admin Jaap said:

Could you please try again to upload? According to tech support, the problem is solved.

 

Ok cool Thanks Jaap.

EDIT......all good now thanks again.

Ciao

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Lucky Phil said:

Ok cool Thanks Jaap.

EDIT......all good now thanks again.

Ciao

 

Hey, thanks Jaap!  And thanks to LuckyPhil for this thread's continuity.  Amazing-amazing V10 RedFrame!

small.DSC01080.JPG.8b05b4dc8ab35910a2ebe

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well here it is out and about today. First ride.I started off trying a std V11 map. Strangely my bike has a very early 1.5M ecu and for some reason doesn't present any baro pressure info. Paul Minnaert seems to recall the early version ecus have something different about their baro sensor. He's going to get back to me when he has access to his info.Hopefully this just means for the moment the baro pressure is set to a default. The other odd thing about my ecu is it's loaded with a 2002 LeMans map. I've owned this bike for 10 years so pre Guzzidiag days so how this has gotten in there I dont know. Any thoughts anyone? Maybe this is why the baro info isnt displayed because that function of the early ecu isnt compatible with the later maps. Hopefully Paul can shed some light.

I reset the CO trim to Zero from -12 and the bike seemed to idle fine on the V11 map. Starting's a bit ropey though. So out I went for a ride around the block. It didnt run that well to be honest, I mean it got me around the block a few times but you wouldn't go out for a ride like that. It did allow me to check the oil pressure though with the temp oil pressure gauge though with the oil a bit warmer and 60 psi @ 2500 rpm at around 52 deg C oil temp on 15W-40 which will be adequate. I believe that figure will turn out to be the relief valve setting. If I feel the need for more pressure I'll go to a 10W-50 but I'm OK with 60psi max.

I came back and decided to load the map Gritman had sent me for his V11/Daytona and see what that was like. Out I went and it was way better, not really great but you could go for a ride at a pinch with this map although truthfully it will need to be a lot better than this. Gritmans bike has pod filters and I'm not sure what crossover so it was never going to be perfect.

The gearbox shifted nicely and the bike went well in all other areas so now its just about the tuning. Hopefully I'll be able to get some help with that.

Now

DSC01090.JPG

Then. How it was when I bought it 10 years ago

~9803062.JPG

 

Ciao 

 

 

 

  • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, baby! :grin:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well done! And looking great too! FWIW, when I did this conversion I had it on the dyno and had my ECU flashed by a specialist. Best € 400,- I've ever spent. After that it went line the proverbial freight train.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well done! That's a bike I'd like to own.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Admin Jaap said:

Well done! And looking great too! FWIW, when I did this conversion I had it on the dyno and had my ECU flashed by a specialist. Best € 400,- I've ever spent. After that it went line the proverbial freight train.

Thanks Jaap, yes the plan is to get it running acceptably well to ride it round and put around 1000 klms on it and then do the dyno tuning. What ecu did you run?

Ciao

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...