Jump to content
Sign in to follow this  
madbunny

ANSWERED MGS-01 no start - it's working! problem solved!

Recommended Posts

https://youtu.be/ANNcLfrtT4o

 

 

 

Hi guzzi mate.

MGS01 no start... problem solved!

It's simple to wake up with a button

 

 

ex-shop's mistake caused the engine head assembly go wrong.

That's why interrupted the engine rotate and

Sen8I3 prevented the signal from being made.

 

If you have a similar problem, I think you will be able to answer with confidence.B)

 

 

KakaoTalk_20190321_051201682.jpg

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great to see and hear,,, that bike are one of few worth considering buying a lottery ticket for me.  Looking at your right front fork leg,,, minor sevice.  Are you going to USE it some, or?    Just enjoy her :thumbsup:.

Cheers tom.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you please explain this cure a little better ? I know less than I did .

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/22/2019 at 11:39 PM, gstallons said:

Could you please explain this cure a little better ? I know less than I did .

The belts were put on wrong, so cams had different timing then it should be, lucily the valves didn't get the piston. There are more people who made this mistake.

@madbunny, the v11 for 15m xdf  for Tunerpro will do for the mgs01 ecu, even the map is the same.  If you want to sell it,contact me. 

 

PS what are the last three VIN numbers? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/23/2019 at 1:02 AM, Tomchri said:

Great to see and hear,,, that bike are one of few worth considering buying a lottery ticket for me.  Looking at your right front fork leg,,, minor sevice.  Are you going to USE it some, or?    Just enjoy her :thumbsup:.

Cheers tom.

 

 

hi tom.

that front showa gold fork for my KTMito690.

not for sale. :food:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/23/2019 at 7:39 AM, gstallons said:

Could you please explain this cure a little better ? I know less than I did .

wrong belt timing problem + ecu eeprom erase.

There was not enough explanation in the manual, but somehow it succeeded. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/24/2019 at 8:24 PM, Paul Minnaert said:

The belts were put on wrong, so cams had different timing then it should be, lucily the valves didn't get the piston. There are more people who made this mistake.

@madbunny, the v11 for 15m xdf  for Tunerpro will do for the mgs01 ecu, even the map is the same.  If you want to sell it,contact me.  

 

PS what are the last three VIN numbers?  

hi paul.

exactly yes..! the wrong belt timing from ex-worker.

When I checked through the endoscope, the piston and valve have already touched.

If it had started engine, it would have been huge damaged.

 

this mgs were 84th born. 0084.

Exactly how many units have been produced? I think I saw 133 units somewhere. :mg:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/25/2019 at 7:18 AM, gstallons said:

Some]body is VERY lucky !

thanks stallon. :bier:

I feel like I've had some gray hair because of stress. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is the only bike I, as a Daytona owner, am jealous of.

What a cool motorcycle. Sounds great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...