Jump to content
IGNORED

PO wiring. Don't ya love it!


BrianG
 Share

Recommended Posts

I'd rather sort out a bad transmission than a wiring harness that the PO "fixed" !

Can anyone help me out with this PO mod under the seat.

There's a red wire coming from the OEM harness that the PO inline fused to a red/green pair from the OEM harness. This pair is one red with green trace and one red with green trace.

Also, there appears to be one open spot in the fuse box. Might these be related?

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, BrianG said:

I'd rather sort out a bad transmission than a wiring harness that the PO "fixed" !

Can anyone help me out with this PO mod under the seat.

There's a red wire coming from the OEM harness that the PO inline fused to a red/green pair from the OEM harness. This pair is one red with green trace and one red with green trace.

Also, there appears to be one open spot in the fuse box. Might these be related?

 

If your missing fuse is #3 from the front (the sketchy 30 amp "charging/regulator" fuse), the PO probably found it melted, charred, burned, or otherwise compromised (but not "blown") and connected the red/green charging wire from the regulator directly to the red wire connected directly to the positive battery terminal.

If the connection is of good quality, that may not be a totally bad thing.

 

gallery_328_223_826083.jpeg

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...