Jump to content

Bigwig

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Bigwig

  • Rank
    Rookie

Previous Fields

  • My bikes
    03 LeMans, 14 Cal Custom
  • Location
    Michigan, USA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Well, I've been riding for 38 years and this is my 9th bike and second Guzzi. I cut my teeth on a DT360, from then on it was a mix of Harley Sportsters and big twins, and I bought a Cali Custom in 2014. This is the first bike of mine with sporting riding position. That being said, I'm not ruling out technique as a factor, but I'm pretty certain that's not the core issue. I have experimented with approaches to technique, and it seems irrelevant of my efforts. Please, by 'load the lever', are you referring to having some force applied to the shifter lever before pulling in the clutch. Can you elaborate? Thank you for your input. I really appreciate it.
  2. Wow, I want to thank everyone who has responded to this so far. I'm studying each carefully, and glad to hear is sounds to be more of a fiddling issue than a major mechanical fix. Also thanks for the welcome! Looks like I've come to the right place!
  3. First timer on here, so be gentle. I recently picked up a 2003 LeMans with Motratech foot controls installed. Low mileage and a beautiful bike. I bought this our of state and trailered it back, so I heard it run but never rode it. Seemed like an outstanding machine and a reputable seller. When I got it home, I took it to the dealer to have the stock pegs and levers installed. ( I never rode it with the Motratech bits on it.) Now I have problems on the upshifts. Not all or every time, and not always the same gear. But I'd say it does it 10% of the time. You pull in the clutch, bring the shifter up to the end of it's travel, and nothing is there. Seems more likely to do it at higher revs, but nothing excessive. Could be any gear above first, and quite random. My tech, who I believe is a very qualified guy but I don't know how many of these he's seen, has attempted to adjust the linkage twice and the issue persists. I could really use some input. Am I looking at transmission issues? This is doing a number on my new dream bike glow.
  4. Bigwig

    Bigwig

×
×
  • Create New...